Home » Activitats i Projectes

Activitats i Projectes

Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino

Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino - Institut Torre de Malla

Els alumnes del Batxillerat Humanístic i de Història de l'Art de 2n BATX han fet la visita de la Barcelona romana. Un recorregut per les muralles, la necròpoli i les restes conservades al subsòl del Museu d'Història de la Ciutat (MUHBA), han servit per gaudir de la nostra història i aprofundir en el temari de les PAU.

3r ESO i la taula periòdica

Una bona idea per repassar els elements de la taula periòdica ha estat la que han tingut els alumnes de 3r d'ESO. Han dissenyat els seus passatemps a partir de jocs tan coneguts com l'oca, la guerra de vaixells o el més modern joc de cartes de l'Uno.

 - Institut Torre de Malla 7 Imatges

Xerrada de Marc Parrot a 1r de batxillerat

Sortida de 2n Batxillerat

Els alumnes d' Història de l'Art de 2n Batxillerat han visitat avui el Pavelló Alemany de Mies van der Rohe i el MNAC amb l'objectiu de preparar les PAU d'aquest any. 

Sortida de 2n Batxillerat - Institut Torre de Malla

1r ESO treballen l'hort del centre

 - Institut Torre de Malla 15 Imatges

Els alumnes de 1r d'ESO han estat el matí de divendres fent un taller sobre productes d'agricultura ecològica. Després de tastar poma, enciam i faves, havien d'esbrinar quina era la de plantació ecològica.

Deprés han estat treballant a l'hort del centre, treient les males herbes, removent la terra i han plantat julivert, remolatxa, espinaques i pipes de carabasa.

VISITA AL PORT DE BARCELONA

 

Els alumnes de 1r CFGM d’Activitats Comercials van fer una sortida cap al port comercial de Barcelona el 29 de març.

Van participar en l’activitat “Com funciona el port” al Museu Marítim de Barcelona per saber com funciona l’activitat comercial al port,  i van fer una visita guiada en vaixell pel port comercial per veure els terminals per les diferents classes de mercaderies.

 - Institut Torre de Malla Els alumnes d'activitats comercials visiten el port de Barcelona. 7 Imatges