Home » Activitats i Projectes

Activitats i Projectes

XERRADA DE L’ESCODI SOBRE CONSUM CONSCIENT

XERRADA DE L’ESCODI SOBRE CONSUM CONSCIENT - Institut Torre de Malla

El passat 21 de març 2017, els alumnes de CFGM d’Activitats Comercials junts amb els alumnes del CIS, de 1r CFGS Administració i Finances i del Batxillerat Social van rebre des de L’ESCODI, l’Escola Superior de Comerç i Distribució, una conferència sobre Consum Conscient.

El Sr. Albert Vinyals,  Dr. en Psicologia del Consumidor, ens va explicar amb exemples pràctics com comprem, com es generen tendències i la influència de les marques. Agraïm la seva ponència.

Proves Cangur 2017

Proves Cangur 2017 - Institut Torre de Malla

El passat dijous, 16 de març de 2017, es van realitzar les Proves Cangur, una prova organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques i que proposa 30 reptes matemàtics de diferent nivell de dificultat.

Com s’ha fet durant els últims anys, el nostre centre hi ha participat amb alumnat de diferents nivells que han gaudit durant la realització i anterior preparació de les proves.  L’examen va començar a les 10h  i es va realitzar a la Sala Cooperativa, cedida per l’Ajuntament, junt amb  alumnes participants de La Sínia. En acabar es va convidar a un esmorzar mentre discutien encara sobre les respostes del Cangur.

Tots van passar una jornada molt entretinguda.

1r ESO. Ciutadella ibèrica de Calafell

1r ESO. Ciutadella ibèrica de Calafell - Institut Torre de Malla

Els alumnes de 1r d'ESO han fet una visita guiada pel jaciment arqueològic de la ciutadella ibèrica de Calafell. S'han pogut posar en la pell dels íbers tot fent un taller de teixits i un taller de construcció. També han pogut entendre com era la indumentària d'un soldat iber.

Fàbrica de Xocolata

Fàbrica de Xocolata - Institut Torre de Malla

Els alumnes del cicle Formatiu de Gestió administrativa de primer i segon curs de l´INS TORRE DE MALLA , van visitar la fabrica de xocolata Simón Coll de Sant Sadurní d’Anoia. Els hi van projectar un àudio i vídeo en 3D sobre el funcionament de la fàbrica. Van visitar una de les 11 línies de producció i finalment una  degustació dels diferents tipus de xocolata i cacau.

3rd day in Dublin

 - Institut Torre de Malla 9 Imatges

Avui han fet una bona excursió fins a Howth Summite; Baily Lighthouse.

2nd Day in Dublin

 - Institut Torre de Malla 13 Imatges

Els alumnes de 2n de batxillerat han visitat: River Liffey- Grattan Bridge; James Joyce; Merrion Square , Oscar Wilde’s statue; Aviva Stadium i Castle’s prison.