Home » Activitats i Projectes

Activitats i Projectes

Visita al Monestir de Sant Cugat

Els alumnes de 2n d'ESO han visitat avui el Monestir de Sant Cugat. Han pogut gaudir d'un taller d'escriptura medieval, vestits per l'ocasió i també han construït una volta de canó. Hem passat un dia magnífic dibuixant els capitells del claustre.

 - Institut Torre de Malla 24 Imatges

Gran actuació del nostre equip a la Lliga de Debat

Gran actuació del nostre equip a la Lliga de Debat - Institut Torre de Malla

L'equip del nostre institut va realitzar tres magnífics debats de gran nivell amb un resultat positiu de dos victòries a una i amb la satisfacció d'haver derrotat en el darrer debat al fins llavors campió.

 

Durant dos dies els participants han hagut de treballar de valent per defensar o rebatre el tema plantejat: Els animals tenen drets?  Els diferents jurats han coincidit en valorar molt positivament la flexibilitat i capacitat de debat així com el domini del tema demostrat pel nostre equip.

 

Enhorabona a tots!!!!!

 
 

INS TORRE DE MALLA A LA LLIGA DE DEBAT A LA UPF

INS TORRE DE MALLA A LA LLIGA DE DEBAT A LA UPF - Institut Torre de Malla
L'equip de Batxillerat format per la Guadalupe Izquierdo, l'Esteve Soto, l'Aarón Donaire, el Sergi Aponte i l'Aleix Martínez participarà el dijous 23 i divendres 24 de febrer en representació de l'INS Torre de Malla a la fase local de la IV Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat que organitza la Xarxa Vives d'Universitats.
 
La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys) de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. L’activitat aporta un espai de formació on els estudiants aprenen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra, utilitzant el català com a llengua vehicular.
 
L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants, sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat, i on es valoren capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció tant semàntica com formal.
 
El tema d'aquest any és: Els animals tenen drets?
 
Molta sort !!!!
 
 
 
 
 

Xerrades sobre els refugiats i els mitjans de comunicació

Xerrades sobre els refugiats i els mitjans de comunicació - Institut Torre de Malla

Xerrades sobre els refugiats i “com els mitjans de comunicació ens expliquen les guerres”.

 

Aquest passat divendres 17 de febrer els nostres alumnes de 3r d’ESO i 1r de Batxillerat i Cicles Formatius han assistit respectivament a les xerrades sobre la problemàtica dels refugiats i com els mitjans de comunicació ens han explicat els conflictes més significatius de les darreres dècades. Les conferències  han estat una cloenda a la celebració del dia de la Pau i a la feina realitzada durant tot un trimestre pels alumnes de C. Socials de 3r d’ESO. Amb aquestes xerrades volem fomentar el desenvolupament de l’esperit crític en el nostre alumnat així com conscienciar a l’alumnat de la realitat que els envolta. A partir de les vivències en primera persona  d’un fotoperiodista de l’Associació de fotoperiodistes de Barcelona, hem pogut conèixer alguns dels aspectes més significatius del diferents conflictes i realitats dels darrers anys, molts d’ells “invisibles” en el dia a dia informatiu.

Xerrada sobre el funcionament de Grifols

Xerrada sobre el funcionament de Grifols - Institut Torre de Malla

El dimarts 14 de febrer els alumnes de grau mig varen rebre la visita de la Montse Font, representant  de l´empresa Grifols. Ens va fer  una xerrada sobre el funcionament de la farmacèutica i a  més  des del departament de recursos humans ens van  explicar quines són les seves necessitats laborals actuals per tal d'accedir a la seva borsa de treball. 

Dia de la Pau

En motiu de la celebració del dia de la Pau, aquest 30 de gener, els alumnes de 3r d'ESO han realitzat una exposició al vestíbul d'entrada.

Podeu veure un recull de la feina feta.